Zoek binnen de website

Noor Hogerzeil is counsel bij ons kantoor. Zij heeft uitgebreide ervaring met complexe internationale commerciele geschillen en productaansprakelijkheidszaken.

Voor Lindenbaum werkte Noor bij een leidend internationaal advocatenkantoor, waar zij onderdeel uitmaakte van het Global Class Actions Core Team en het ESG Team. Als lid van deze teams sprak zij regelmatig in webinars over collectieve acties en ESG-litigation en zij leverde bijdragen aan publicaties over deze onderwerpen. Ze startte haar carriere bij een ander groot Nederlands litigationkantoor. Zij spreekt vloeiend Nederlands, Duits en Engels.

 


Voorbeelden van geselecteerde zaken

Vertegenwoordigde een internationale bank in een collectieve actieprocedure met betrekking tot vermeende manipulatie van rentebenchmarks.

Vertegenwoordigde een wereldwijde producent van medische apparatuur in een massaschadezaak met betrekking tot vermeende non-conforme hipimplantaten.

Vertegenwoordigde een multinationale luchtvaartmaatschappij in een follow-on kartelschadezaak.

Vertegenwoordigde een wereldwijd certificeringsbedrijf tegen aansprakelijkheidsclaims als gevolg van vermeende onterechte certificering van een borstimiplantaatproducent.

Vertegenwoordigde een leidende OEM-producent in de autosector in een geschil met een leverancier over toeleveringsproblemen.

Adviseerde verscheidene clienten over Europese en nationale regels inzake het collectieve consumentenactierecht .


Noor Hogerzeil heeft de volgende primaire (en secondaire) rechtspraktijken geregistreerd in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten:

– Litigation (Burgerlijk procesrecht, subrechtsgebied litigation)

Met deze registratie is zijverplicht om tien punten per kalenderjaar te verkrijgen in ieder primair rechtsgebied, volgens de standaarden van de Nederlandse Orde.