Zoek binnen de website

Home / Voorwaarden

Voorwaarden

Lindenbaum B.V. is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 88863441.

Algemene voorwaarden
De algemene voorwaarden van Lindenbaum B.V. zijn gedeponeerd bij de rechtbank Amsterdam onder nummer 6/2023. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten van Lindenbaum B.V. Een kopie van deze voorwaarden kan kostenloos worden opgevraagd of hier worden geraadpleegd. Wij verwijzen naar onze algemene voorwaarden voor meer informatie over tarieven, beperking van aansprakelijkheid, toepasselijk recht en onze forumkeuze.

Klachtenprocedure
Wij willen de kwaliteit van onze diensten continue verbeteren. Als u niet tevreden bent met onze diensten voor welke reden dan ook, horen wij graag van u. Vragen, suggesties of klachten kunnen gestuurd worden aan complaints@lindenbaum.nl. De klachtenprocedure kan hier gevonden worden. 

Het gebruik van persoonsdata voor marketingdoeleinden en voor onze website en online tools wordt beheerst door ons privacybeleid, dat hier gevonden kan worden.

Verzekering
De advocaten van Lindenbaum zijn verzekerd in lijn met de regels van de Nederlandse Orde van Advocaten. Onze verzekeringsagent is AIG Europe S.A. (Nederland branche), Crystal Building B, Rivium Boulevard 216,218 (2909 LK), Capelle aan de IJssel.

Derdengeldenrekening
Lindenbaum kan geen derdengelden aannemen aangezien zij geen derdengeldenstichting of derdengeldenrekening heeft.